G-2900F-1VER CASIO G-SHOCK

948,00 DKK

Casio's G-Shock serie er kendt for sin egenskab at kunne modstå ekstreme stød og slag og deres mange og let brugelige funktioner

Casio G-Shock G2900-1V er ikke nogen undtagelse, da også det har urværket lukket ind i en stålkapsel omgivet af slagfas
t plast

 

Klik på "MORE INFO" for specifikationer.

UR-G2900F1VER

Check out

 • Share on Facebook
 • Previous
  Next

  Specifikationer for Casio G-Shock G-2900F-1VER


  Køn:             Unisex
  Type:            Digital sportsur
  Urkasse:       Slagfast plast med stål
  Urrem:          Resin rem med spænde
  Urværk:         Quartz
  Urglas:          Mineral med ridsebeskyttelse
  Vandtæthed:  200 meter / 20 ATM
  Mål:               46 x 52 mm
  Tykkelse:       16,5 mm
  Vægt:            58 gr
  Manual:          International
  Garanti:          2 år

   

  Detaljer om uret:

   

  Uret - som går godt både til damer og herre - har 1/100 sekunds stopur op til 24 timer, nedtælling, kan vise tiden i både 12 og 24 timers format, er vandtæt ned til 200 meter har autolys funktion, som tænder lyset i display, når du vipper armen op foran ansigtet, har 5 alarmer med både snooze og time signal, autokalender som tager højde for forskellige antal dage i månederne og skudår, har verdens ur med de 27 vigtigste byer forud programmeret og mulighed for at lagre 40 sæts data i mini hukommelse - så som email adresse, tlf numre, PIN koder eller andet, der kan beskyttes med en fælles PIN kode.

  Uret har en forventet batteri levetid på 10 år, så har du først købt dette ur, så vil det være dig en trofast ven i mange år!


  Vigtigt - Kondens!
  Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår.

  Du vil se dugdråber under glasset, hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv, selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selvom de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. At kondens opstår, er altså ikke nødvendigvis en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.